Cadeauhints.nl, gratis verlanglijstje voor bruiloft, verjaardag, Sinterklaas, baby en kind en andere feesten met cadeaus (of kado's)
Home Uitleg Aanvragen Mijn Cadeauhints Contact Inloggen

Vraag & antwoord


Lees hier het antwoord op de meestgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een bericht.


Hoe kan ik Cadeauhints van iemand bekijken?
Je kunt Cadeauhints bekijken door de naam van de persoon in de hoofdpagina in te voeren of (in het geval van een bruiloftslijstje) door de naam van de bruidegom of de bruid en de trouwdatum in te voeren. De hoofdpagina is te bereiken door in het menu op Home te klikken. Je kunt ook de directe link gebruiken, als de eigenaar deze heeft gecommuniceerd.


Hoe werkt het reserveren van een cadeau?
Je kunt een cadeau reserveren, zodat anderen weten dat je dit cadeau zult kopen. Op deze manier ontvangt de persoon het cadeau niet meerdere keren. Klik eenvoudigweg op de knop Reserveren onderaan het cadeau en volg de instructies. Als je van gedachten verandert, kun je het cadeau op deze manier ook weer vrijgeven. Let wel: je dient het cadeau zelf te kopen, het wordt niet voor je gekocht (tenzij dit door de eigenaar wordt aangegeven).


Kan ik kiezen welke banner wordt vertoond op mijn Cadeauhintspagina?
Jazeker, Cadeauhints.nl heeft een banner voor elke gelegenheid. Regelmatig worden er nieuwe banners geplaatst. Bekijk alle banners. Mis je een banner voor een bepaald thema? Stuur dan een bericht. Je kunt ook je eigen banner maken.


Hoe maak ik mijn eigen banner?
Meer informatie over het maken van je eigen banner.


Hoe kan ik een foto aan mijn Cadeauhint koppelen?
Ga naar 'Cadeauhint toevoegen' en plak bij 'Foto' de link naar een website met de foto voor je Cadeauhint. Cadeauhints.nl zal de foto's van de website selecteren, waarna je de juiste foto kan kiezen.

Je kunt natuurlijk ook meteen de link naar de juiste foto gebruiken (meestal eindigt die op JPG of GIF):

Cadeauhints.nl herkent de meeste links naar foto's en websites met foto's. Soms lukt het niet, probeer dan de link naar de foto te vinden via Google: Het is niet mogelijk om je eigen foto te uploaden. Als jouw foto niet op internet staat, doe dit dan eerst door deze op een website te uploaden. Er zijn verschillende (gratis) websites waar je dit kunt doen, bijvoorbeeld tinypic.com (kopieer op deze site na het uploaden de 4e link 'directe link voor lay-outs').

Lukt het koppelen van je foto met je Cadeauhint niet? Stuur dan een berichtje.


Als ik kan zien welke Cadeauhints gereserveerd zijn, dan kan de gebruiker dat toch ook?
Natuurlijk kan iemand kijken of zijn Cadeauhints al gereserveerd zijn, daarom belooft elke gebruiker plechtig dat niet te doen. Bovendien: als de gebruiker ingelogd is, is elke informatie over reserveringen onzichtbaar.


Hoe zit het mijn privacy?
De gegevens die gevraagd worden bij het aanvragen zijn nodig om je Cadeauhints aan te maken. Ze zijn voor niemand zichtbaar en ze worden voor geen ander doel gebruikt. Je ontvangt dus geen spam door Cadeauhints!


Ik wil een Cadeauhint vrijgeven maar ik ben mijn vrijgeefcode vergeten, wat nu?
Stuur een bericht via Contact en geef daarin aan om welke Cadeauhint het gaat.


Kunnen mijn Cadeauhints en reserveringen kwijtraken?
De informatie wordt veilig opgeslagen en er wordt dagelijks een backup gemaakt. Mocht er iets onvoorziens gebeuren, dan kan dit dus hersteld worden.


Hoe kan ik mijn account verwijderen?
Het is niet nodig om je account te verwijderen na gebruik, maar mocht je dat toch willen: ga naar het menu Mijn Cadeauhints en vervolgens naar Account verwijderen.


Verdienen jullie geld met deze website?
Als een cadeau bij bepaalde webwinkels zoals Bol.com en Amazon.nl via Cadeauhints.nl wordt gekocht, ontvangen we hiervoor een kleine commissie. Je betaalt hiervoor niet extra, de prijs is hetzelfde. Dit wordt affiliate marketing genoemd. Met deze inkomsten kunnen we deze website blijven beheren.


Ga terug naar de vorige pagina


Welkom bij Cadeauhints.nl


Home Uitleg Aanvragen Contact Inloggen Vraag & antwoord